✰✰✰✰✰ Angel Feron
1 review
In het verleden veel onbetrouwbare autohandelaren/verkopers meegemaakt maar Beentjes en Fox laten zien dat de aankoop van een auto echt op een respectvolle en leuke manier kan verlopen. Super vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar.
 
✰✰✰✰✰ Ruud
2 reviews
Kom zojuist van een proefrit bij dit bedrijf en het gevoel is goed! Zodra het mogelijk is, ga ik zeker hier mijn auto kopen en laten onderhouden. Aardige eigenaar en verstand van auto's en misschien toch het belangrijkste een hele lieve hond aanwezig! Hopelijk komt het allemaal rond, dan rij ik weg met een mooie auto en een goed gevoel!
 
✰✰✰✰✰ Mathijs Vink
Beentjes en Fox is een aanrader. Ik heb zaken gedaan met Tom Beentjes. Gastvrij, eerlijk, snel, service gericht, het is allemaal vanzelfsprekend bij dit bedrijf. Ik kijk terug op een plezierige ervaring en dat vind ik belangrijk bij een aankoop die je niet vaak doet.
 
✰✰✰✰✰ Mees Felix
1 review
Erg fijn bedrijf. Goed gecommuniceerd, zeer snel gehandeld en een top auto afgeleverd!

✰✰✰✰✰ Fam Sierksma
1 review
Superservice! Auto werd zelfs opgehaald, vrijgesteld en was binnen 2 weken verkocht voor een mooie prijs. Het geld stond dezelfde dag nog op mijn rekening.

✰✰✰✰ Lex Wansink
173 reviews
Een nieuwe showroom ziet er verzorgd uit zeker de moeite waard om te kijken.

✰✰✰✰✰ Raf Goossens
reviews 1
Ik kocht recent een Tesla van hen en ben er zeer tevreden over. Perfecte afhandeling van de verkoop en prima service. Hartelijk dank!

✰✰✰✰✰ Marco Peeters
reviews 2
Ze hebben mijn auto in no-time verkocht voor een hele goede prijs, zonder dat ik er zelf omkijken naar had. Top service!

✰✰✰✰✰ Vincent
reviews 2
Ik heb mijn auto verkocht via Beentjes & Fox. Goede, realistische inschatting van de prijs, fair tarief waarvoor alles uit handen genomen wordt, goede inschatting van verkooptijd en soepele afwikkeling van de verkoop. Ik kan het iedereen aanbevelen die zijn auto voor een goede prijs verkopen wil!

✰✰✰✰✰ Karim Padding
reviews 36
Top bedrijf! Zeker een aanrader als u een auto wilt aanschaffen en hierbij hulp nodig heeft. Tom goude kerel, en neemt de tijd voor je!
 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 0251-823434