Uw ramen tinten - blinderen

Wij zijn gespecialiseerd in het laten blinderen en donker tinten van uw autoruiten/ramen in Heemskerk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij laten de autoramen voorzien van een hoogwaardige en speciale folie van Johnsons Windows films.

Ramen tinten / blinderen?

Wij blinderen alle ruiten nauwgezet volgens de KLPD-voorschriften (Korps landelijke politiediensten) zoals vastgelegd op 01-02-2008 en van de RDW (Rijksdienst wegverkeer). Zodat de blindering geen enkele belemmering vormt bij de (jaarlijkse) APK. Een van de wettelijke eisen is dat voorruit en de ruiten van de voorportieren altijd een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van minimaal 55 procent. Dat is bij ons altijd het geval.

De ruiten van de (achter)portieren en achterzijde mogen zonder limiet worden getint. Tenminste als de auto is voorzien van een rechter buitenspiegel. Door instanties wordt aan nieuwe richtlijnen gewerkt, maar wij zorgen er altijd voor aan de laatste richtlijnen of eisen te voldoen.

Beschikbare folies: 5% / 20% / 35% / 45% lichtdoorlatend voor achter-zijruiten en achterruit, %70lichtdoorlatend voor voorzijruiten (wettelijk toegestaan).

 

Mijn ruiten laten tinten
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 0251-823434