Snel verkocht en 1500 euro meer opgebracht dan verwacht

Een klant van ons in Heemskerk heeft aan ons gevraagd of wij de auto van haar moeder kunnen verkopen. Naar volle tevredenheid voor meer dan 5 jaar er in gereden te hebben is het tijd om te verkopen.

Snel verkocht en 1500 euro meer opgebracht dan verwacht

Een klant van ons in Heemskerk heeft aan ons gevraagd of wij de auto van haar moeder kunnen verkopen. Naar volle tevredenheid voor meer dan 5 jaar er in gereden te hebben is het tijd om te verkopen. De moeder heeft deze a klasse nodig gehad voor haar werk. Nu dat ze dicht bij huis een nieuwe baan heeft is de auto niet meer nodig. 

 

Er werd aan ons gevraagd hoe dat verkoopproces nu gaat. Het ging de moeder om de verzekering en wegenbelasting. Daarmee konden wij haar gerust stellen. Als wij een auto voor jou verkopen dan kan je de verzekering opzeggen de wegenbelasting houdt ook op wanneer je de auto niet meer op jouw naam hebt staan.

 

Daarmee was de moeder gerust gesteld. Ze vertelde ons over een paar vervelende ervaringen. De auto probeerde ze zelf te verkopen en kwam er achter dat dit helemaal niet haar ding was. Daarom was ze blij dat Beentjes & Fox voor haar de onderhandelingen ging doen. 

 

Wij zijn de auto gaan adverteren met de juiste informatie. We kregen contact met verschillende geïnteresseerde in de auto. Hiermee zijn we gaan onderhandelen waar we uiteindelijk met één tot een deal kwamen. Binnen 6 weken was de auto verkocht en 1500 euro meer opgebracht dan dat de moeder verwachte.

 

Zo zie je dat Beentjes & Fox met succes ook jouw auto kan verkopen. Laat je horen en wij gaan voor je aan de slag.

 

Geen omkijken meer. Neem contact op!